PREKINULA ILEGALU Kija priznala kako živi  „Prete mi, ucenjuju i vređaju“
Printscreen

Pevačicu i pobednicu prvog hiperrijalitija „Zadruga“ Kiju Kockar dugo nismo mogli da vidimo na javnoj sceni, jer je samoinicijativno ušla u medijsku ilegalu.

Ona je objasnila da se povukla na neko vreme kako bi se posvetila sebi, zbog svega lepog i ružnog što joj se dešavalo, pa se odlučila da otputuje u Ameriku.

PREKINULA ILEGALU Kija priznala kako živi  „Prete mi, ucenjuju i vređaju“

Foto: Ataimages

 

Istakla je da su je pogodili naslovi gde se spekulisalo zbog čega je nema, a kao jedan izdvojila je napis „da ona nije žena“ jer se nije ostvarila kao majka.

- Pročitala sam negde da sam „žena u pokušaju“, to je napisano aludirajući na to da se nisam ostvarila kao majka. Pisali su da je meni trn u oku što ljudi imaju porodicu, a ja nemam. Kažu da sam niko i ništa jer nisam majka. To me je zaista pogodilo i ne želim da ćutim u vezi s tim stvarima. Niko tada nije stao na moju stranu, ali nadam se da će pravosuđe stati tome na put, jer sam podnela tužbe. Pisalo se da sam ja „nekadašnja“ pevačica i da sam propala. Neka svi ubuduće znaju da sam tu - rekla je Kija.

- Druga stvar je da neću podlegati ničijim pretnjama, ucenama, vređanju i zloupotrebama položaja, pogotovo ne od muškarca. I to ćemo isto rešiti - završila je Kockareva gostujući u emisiji „Premijera vikend specijal“.

VESNA RADUSINOVIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O MILOMIRU MARIĆA: Rešila da konačno sve prizna, evo kakva je situacija u njihovom domu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Iva

13.12.2022 23:05

Svadja se, kuka, žali se, preti, svadja se, kuka, žali se, preti, na to se svodi njen život, mafijašica na baterije i večito u nekoj ulozi žrtve, dosta mi je nje više, nekad sam je podržavala, do trenutka dok nisam videla da ona podstiče i podržava vredjanja drugih.