ZOLA MI JE SKINUO DEVOJKU Ćertić izneo šokantne tvrdnje, pa Miljanu obasipao pohvalama
Printscreen

Uroš Ćertić je dobio reč i da izabere između Miljane Kulić i Zole.

- Video klip koji smo danas pogledali me je malo dirnuo. Ono je bio jako lep kolaž, a biće jedan još lepši kad izađemo odavde. Mislim da će to biti najskuplje tri skeunde, puta 34 slike po sekundi, ali me je stvarno dirnulo, izašao sam napolje na cigaretu. Njih znaju i ptice na grani. Sa njim sam se upoznao, ali nisam bio u kontaktu, a sa Miljanom sam uvek bio u kontaktu. Ona je jako uspešno TV lice. Ima veliko srce, dušu i grudi, prirodne. Znam kakva je, veliki emotivac i ne mogu da joj zamerim ništa. Ne treba da juriš nikoga na silu, a možda će i neki očuh biti bolji otac tvom detetu nego njegov biološki otac. Vi ste krivi što on nema želju i naviku, ali će mu neko biti bolji i posvećeniji otac nego on koji ima dete od pre i planira novo. Ja sam u odličnim odnosima sa njim i fenomenalan je učesnik, tako da šta da kažem, ne znam, ljubav je nešto najlepše i ti si to osetila više puta u životu, a ovi koji te komentarišu to nisu osetili. Ti i ja smo s ei polivali i pomirili, super ostali. Meni možeš da psuješ majku i posle tri sekunde da me pitaš za zadnji dinar, koru hleba - rekao je Ćertić za Miljanu, pa je prešao na Zolu:

ZOLA MI JE SKINUO DEVOJKU Ćertić izneo šokantne tvrdnje, pa Miljanu obasipao pohvalama

Printscreen

 

- Što se tiče Zole, njemu sam rekao da je dostigao i postavio lestvicu i status u društvu i rijaliti učešću. Radio si dosta na sebi, mnogo si bolji komentator, znaš da budeš i igrač, ali si 70 posto iskren za razliku od mnogih. Fenomenalno si napredovao i postavio si lestvicu što se tiče žena. Prošle godine si bio sa jako zgodnom i lepom devojkom. Ne umanjujem Inino učešće koja je kosmički bila zaljubljena u mene, pa me je prevarila za pet sati - rekao je Uroš.

- Opraštaš mi - rekao je Zola.

ZOLA MI JE SKINUO DEVOJKU Ćertić izneo šokantne tvrdnje, pa Miljanu obasipao pohvalama

Printscreen

 

- Miljana je ipak ozbiljo i iskreno TV lice. To što ima rolerkostere emotivne i krahove, mi je svi volimo zbog toga. Vi ste 4 godine zajedno, ti si sličan meni. Ja sam imao pet veza i jako teško ulazim u to i teško se zaljubljujem. Nisi trebao to, smeo si. Miljana ti je očigledno oprostila. Vaše zbližavanje dokazuje da još uvek postoje emocije. Ostao sam sa Miljanom prijatelj, drugar, ostao u kontaktu. Zbog toga što si mi ukrao budu - rekao je Uroš.

TI SI KVARNA Maja Marinković i Bilal Brajlović se igraju igre toplo, hladno, ne znaju na čemu su

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading