Zadruga 7 Elita
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dok se pojedinci željni slave bore putem audicija da uđu u "Zadrugu 7 elita", dotle rijaliti veterani mogu da odmaraju i uživaju u letu. Oni su svoje odradili, a ako bude potrebni lakše će stupiti u kontakt sa čelnicima televizije Pink jer su već dokazali da su odlični za ovaj format televizijskog programa.  

Ko će sve ući od dobro poznatih imena u najgledaniji rijaliti, dosta se spekuliše. A jedna slika je posebno izazvala veliku pažnju. 

Reč je o slici na kojoj se nalaze Zorica Marković i Uroš Ćertić. Svi dobro znaju da su oni dobri prijatelji, ali i da su poslednjih godina jaki rijaliti igrači.

Zorica Marković i Uroš Ćertić na ručku

Printscreen

 

Na slici koju je podelio poznati kaskader, oboje ne kriju svoju sreću jer su seli i prijateljski popričali.

Fanovi Zadruge su se odmah uzudili i počeli su da razvijaju teorije da njih dvoje prave već dogovor za "Zadrugu 7 elita". Mnogi su se odmah složili da bi njihova energija bila idealna za novu sezonu. 

Slika je odmah završila u grupama fanova "Zadruge" gde su krenuli obožavaoci da pišu: "Oni definitivno ulaze u rijaliti", "To im je ta “elita”" i "Jedva čekamo". 

Ni Zorica ni Uroš se još nisu oglašavali po ovom pitanju. 

- Brat blizanac 8 i 9 juna, sami protiv svih zauvek - napisao je Uroš Ćertić i time sugerisao da ima nešto u željama zadrugara da ih vide opet među elitnima u sedmoj sezoni.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading