Ivana Milićevic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica i manekenka Ivana Miličević godinama živi i radi u Americi, a njeno lice je poznato celom svetu, a malo ko zna da je sa naših prostora. 

Ivana je rođena u Sarajevu, ali se sa samo 5 godina odselila u Ameriku. Glumila je u brojnim filmskim ostvarrenjima: "Kazino Rojal", "Baš ona", "Zaljubljeni do ušiju" ili serija "FBI", "Benši", "Džeri Megvajer",  "Strike Back"...

Supruga Padija Hogana, koji je od nje stariji 11 godina, upoznala je kada je imala 19 godina. Imali su pomalo neobično venčanje na brodu u Majamiju, a sina je dobila u 44. godini, što je navelo na razmišljanje da napravi pauzu u karijeri:

- Nakon što sam rodila sina Feniksa, nameravala sam da kratko predahnem od glume da bih se posvetila porodici. Ali ponudu da snimam u Hrvatskoj nisam mogla da odbijem. Čak sam se i posvađala sa suprugom jer je plan bio da imamo leto za sebe, a ne da ja sve vreme radim. Na kraju je ipak shvatio koliko mi znači da snimam u Zagrebu i da to nije samo uobičajen posao - rekla je 2020. za hrvatsko izdanje magazina "Glorija".

Glumica je odrasla uz braću Tomislava, koji je uspešan gitarista i Filipa, koji je preminuo 2018. godine zbog srčane aneurizme.

- Otkako imam sina, znam da nema veće tragedije od toga da majka izgubi dete. Za sve nas bio je to strašan šok, ali mami je bilo najteže. Mene je izvuklo to što sam ubrzo nakon bratovljeve smrti saznala da sam trudna. Kada sam prvi put otišla na pregled, pitala sam lekara šta misli, kada je moj sin začet, a on mi je odgovorio - sedmog avgusta, baš na dan kada je Filip umro. Shvatila sam to kao poruku, mali bratovljev dar sa neba kako bismo lakše podneli tugu zbog njegovog odlaska. Zato sam sinu dala ime Feniks kao simbol novog životnog ciklusa - rekla je glumica za hrvatsko izdanje "Glorije".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading