VOLEO BIH DA MI MAJA RODI SINA Peca brutalan prema Subotićki, izabrali skandalozno ime
Printscreen

Maja Marinković diže prašinu gde god da se pojavi. Tako je bilo i za proslavu rođendana njene najbolje drugarice gde su sve oči bile uprte upravo u Maju zbog afere sa Pecom zvanim Vijagra, bivšim partnerom Aleksandre Subotić.

VOLEO BIH DA MI MAJA RODI SINA Peca brutalan prema Subotićki, izabrali skandalozno ime

Printscreen

 

- Mislim da sam zatrudnela jer Peca i ja nismo pazili... Danima imam mučnine, kasni mi... Oboje bismo voleli da dobijemo sina! Uostalom, Peca pravi samo mušku decu i mislim da ni ovog puta nije "omanuo" - priča Maja za "Informer" i dodaje da je odlepila za biznismenom.

- Ne plašim se da će me Peca prevariti, sigurna sam u našu ljubav. Kako mene neko može da prevari kad ovako izgledam?! Žao mi je Aleksandre što je sve ovako ispalo... Ma nisam ja njima ništa pokvarila. Kako mogu da pokvarim nešto što je već bilo pokvareno?! Ne mislim da je u redu jer smo bile bliske, ali Peca i ja nismo mogli protiv svojih emocija...

- Voleo bih da mi Maja rodi sina! Daćemo mu ime Karađorđe, pošto me taj čovek stalno pominje - priča biznismen aludirajući na svog bivšeg tasta Karađorđa Subotića.

VOLEO BIH DA MI MAJA RODI SINA Peca brutalan prema Subotićki, izabrali skandalozno ime

Alo

 

Zaljubljeni par planira da se skući u Beogradu.

- Odlučio sam da se preselim iz Novog Sada. Maja i ja živećemo u Beogradu na vodi. Kupiću dupleks za nas i naše dete - kaže biznismen i javno poručuje bivšoj partnerki Aleksandri da i ona nađe što pre dečka:

- Želim Aleksandri svu sreću, neka i ona nađe nekog ko će je voleti kao ja Maju i neka nas pusti da uživamo. Nemam kontakt sa njom... Mogla je da bude sa mnom u prijateljskim odnosima, ali sama je kriva što ne pričamo. Rekao sam joj da će dobiti stan i da ću novčano obezbediti decu i to je to od mene!

DALILA JE PREPLAKALA NOĆ ZBOG DEJANA! Huso Mujić ekskluzivno za Alo! progovorio o prvom susretu s ćerkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading