DALILA JE PREPLAKALA NOĆ ZBOG DEJANA! Huso Mujić ekskluzivno za Alo! progovorio o prvom susretu s ćerkom
Printscreen

O tome koliko je vezana za svog oca, Husu Mujića, Dalila Dragojević isticala je u više navrata, a sada je bivša zadrugarka otišla u Šepak kako bi se suočila sa ocem koji je osudio njeno neverstvo.

Međutim, po dolasku u Šepak Dalilu nije dočekala samo porodica već i brojne uspomene kao i kuća u kojoj je živela sa suprugom Dejanom kojeg je javno ponizila. O detaljima emotivnog susreta sa ćerkom, kao i njenom pokajanju, ekskluzivno za Alo! progovorio je Huso.

Printscreen/Instagram

 

- Nakon što sam video ćerku mnogo se bolje osećam. Susret je prošao vrlo emotivno, prvo smo plakali, pa smo se smejali. Čim je ušla u kuću, briznula je u plač. Iako se trudi da sakrije emocije, jako joj je teško - rekao nam je Huso, pa otkrio da je Dragojevićku stiglo kajanje za javno neverstvo koje je počinila u Zadruzi 5.

- Falila nam je jedna osoba, naš Deki je nedostajao. Oni su zajedno gradili planove za budućnost, u kući su i njegove stvari, planirali su decu, borili su se za svoju porodicu. Njegovo odsustvo smo oboje osetili, ne može se tako lako iz srca obrisati osoba sa kojom si živeo pet godina. Mnogo bih voleo da se pomire, da popričaju, ali svestan sam da je sve još uvek jako sveže - rekao nam je Mujić, koji je istakao da na bivšeg zeta utiče njegova porodica.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dekiju trenutno nije lako, ja ga razumem. On je povređen, ali i uplašen. Sada se spojio sa porodicom i mislim da oni imaju veliki uticaj na njega. Meni je drago da je obnovio kontakt sa svojima, ali ne mogu oni pričati da mu je ovde bilo loše kada mu u kuću nisu došli pet godina. Makar me nikada ne okrenuo, ja Dejana volim i želim mu sreću, ali nadam se da će se i on i Dalila opametiti. Dejan mi sada izgleda tužno, u emisijama se on i Dalila svađaju jer je dosta toga u njima. Besni su, emocije su im pomešane… Sve je to očekivano - rekao nam je Huso, pa otkrio detalje razgovora sa ćerkom.

- Trudio sam se da ne pričamo puno o bolnim temama, došla je sa drugaricom, biće vremena za priču. Najvažnije mi je da je raskinula sa Filipom, nadam se da se neće ni miriti. Moje mišljenje o svemu Dalila zna, a detaljnije ćemo porazgovarati kada se malo smiri - zaključio je Huso.

 

 Dekiju su moja vrata otvorena

Huso je istakao da je Dejan Dragojević uvek rado viđen gost u njegovoj porodičnoj kući.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sa kim god bio, Dejanu su vrata mog doma otvorena uvek, to se zna - rekao nam je Dalilin otac.

DEJAN NIJE SVUDA POBEDNIK Otkriveno gde Dalila drži ubedljivo prvo mesto nakon finala i javne prevare, ne može da je prestigne 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dada

21.07.2022 12:22

Ako je lud da ikad ode tamo. Takva porodica mu ne treba nikada u životu.