FRAN MIKIJA PROZVAO ZA CRNIM STOLOM! Očitao mu lekciju, isprozivao ga, pa uradio ovo!
Printscreen You tube

U toku je glasanja za najveće gunđalo u Beloj kući. Marko Janjušević dao je reč Franu Pujasu.

- Ja ove sezone gunđam, kad uđem u ozbiljniji sukob to traje po mesec-dva. Imao sam situacije sa Carem i to je trajalo, a ja nemam živaca ove sezone. Naveo bih Marka Osmakčića, često gunđamo, iako nam se ne slažu mišljenja. Miki kad ne iznosi mišljenje, mora to bar na tiho da izbaci. Ja bih voleo da ustanem ko Đedović, nešto kažem, a da i sve ćute. Treća osoba je Mensur, otkako ima svoje probleme, stvarno zna da gunđa - pričao je Fran.

Naredna je glasala Tanja Jovićević.

- Gunđanje je zastupljeno za stolom, izabraću Anu, jer mnogo priča. Đole jeste, ali tu je zamena teza, jer on nije zlonameran. Kad se kaže kvaran, može da se kaže manje skoncentrisan na dobro. Treća osoba je Miki, privatno gunđalo i detektiv. Ide stolom i stalno ubacuje - rekla je ona.

FRAN MIKIJA PROZVAO ZA CRNIM STOLOM! Očitao mu lekciju, isprozivao ga, pa uradio ovo!

Printscreen You tube

 

- Za mene je na prvom mestu Miki, stvarno gunđa. Znam da on ima mišljenje o svakom, a tako upakuje da ne uvredi, ljudi se ni ne naljute na tebe. Kad neko bude bezobrazan istreseš mu sve. Ana je na drugom, svi znamo. Fran mi je najjači, toliko toga ima da kaže... On ima takvo mišljenje i stavove, pola kuuće ga ne bi razumelo - pričala je ona.

NADI MACURI SE DOPADA FILIP CAR?! Šokiraće vas izjava najpoznatije doktorke, žustro je odgovorila na pitanje o Zadrugaru i poručila mu jednu stvar

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading