NE ŽELI DA GA POVEZUJU SA NJOM Fran Pujas otvorio sve karte, pa precrtao Anđelu Đuričić
Foto: Alo/Printscreen

Mnogi su zadrugarki Anđeli Đuričić zamerili zbog postupaka u rijalitiju, a nakon izlaska je shvatila i o čemu je red, budući da su joj mnogi okrenuli leđa.

Jedna od njih je i bivši učesnik Zadruge Fran Pujas, sa kojim je Crnogorka bila baš bliska, a koji je sada promenio ploču.

Anđela

Foto: Printscreen/instagram

 

On je otkrio da više ne želi da ga povezuju sa učesnicima rijalitija, jer je njegova rijaliti karijera završena, a među njima je i Anđela Đuričić.

Fran je Anđelu otpratio sa Instagrama i otkrio razloge.

- Nemam pojma, ja sam nju otpratio jer ne želim da imam bilo kakve veze sa ljudima iz rijalitija. Moja rijaliti karijera je završena - zaključio je Pujas.

On se dotakao i njihovog odnosa u petoj sezoni pomenutog rijalitija.

Fran Pujas

Alo/ Dejan Briza

 

- Nismo ni u kakvim odnosima, to što su oni sad u šestoj sezoni pričali da je bila zaljubljena u mene u petoj, to mene ne zanima. Ja to nisam video a i ne zanimaju me te stvari. Bili smo prijatelji tamo, i to je to - rekao je Fran.

Podsetimo, Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz "Zadruge" nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković, a njoj se pridružio i Zvezdan Slavnić. Oni su nakon rijalitija otišli kod njegovog oca, Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj stan dok se situacija ne smiri.

IPAK JE BILO DOGOVORA? Isplivao skandalozni snimak, ovako su pokašali da sakriju da su imali taktiku

Komentari (0)

Loading