NE ŽELI DA GA POVEZUJU SA NJOM Fran Pujas otvorio sve karte, pa precrtao Anđelu Đuričić
Foto: Alo/Printscreen

Mnogi su zadrugarki Anđeli Đuričić zamerili zbog postupaka u rijalitiju, a nakon izlaska je shvatila i o čemu je red, budući da su joj mnogi okrenuli leđa.

Jedna od njih je i bivši učesnik Zadruge Fran Pujas, sa kojim je Crnogorka bila baš bliska, a koji je sada promenio ploču.

Anđela

Foto: Printscreen/instagram

 

On je otkrio da više ne želi da ga povezuju sa učesnicima rijalitija, jer je njegova rijaliti karijera završena, a među njima je i Anđela Đuričić.

Fran je Anđelu otpratio sa Instagrama i otkrio razloge.

- Nemam pojma, ja sam nju otpratio jer ne želim da imam bilo kakve veze sa ljudima iz rijalitija. Moja rijaliti karijera je završena - zaključio je Pujas.

On se dotakao i njihovog odnosa u petoj sezoni pomenutog rijalitija.

Fran Pujas

Alo/ Dejan Briza

 

- Nismo ni u kakvim odnosima, to što su oni sad u šestoj sezoni pričali da je bila zaljubljena u mene u petoj, to mene ne zanima. Ja to nisam video a i ne zanimaju me te stvari. Bili smo prijatelji tamo, i to je to - rekao je Fran.

Podsetimo, Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz "Zadruge" nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković, a njoj se pridružio i Zvezdan Slavnić. Oni su nakon rijalitija otišli kod njegovog oca, Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj stan dok se situacija ne smiri.

IPAK JE BILO DOGOVORA? Isplivao skandalozni snimak, ovako su pokašali da sakriju da su imali taktiku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading