Fran Pujas
Foto: Alo/Alo/ Dejan Briza

Fran Pujas danas je završio u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", gde ga je dovezao prijatelj, a ubrzo mu je određena i terapija.

Naime, Fran je dugo koristio THC (psihoaktivna supstanca, nalazi se u indijskoj konoplji, poznatije i kao marihuana), što je ostavilo posledice na njega, a kako nam je izvor otkrio, Pujasa je dovezao prijatelj, dok su bivšem zadrugaru noge bile potpuno izgrebane.

FRAN OTPUŠTEN SA KLINIKE UZ PRATNJU Pujas neprepoznatljiv, evo u kakvom stanju je bio primljen!

Printscreen

 

- Stigao je u pratnji prijatelja, on ga je dovezao, tada su bile vidljive ogrebotine na njegovim nogama, imao je čak i hematom. Izgubio je dosta na težini, ima problem sa ishranom, nema apetit uopšte...dugo je koristio THC - govori za Republiku izvor.

Fran je izgledao potpuno drugačije od onoga kako ga pamti publika Zadruge, izgubio je apetit i drastično smršao, a prijatelj ga ne ispušta iz vida. Lekari su obavili sve neophodne analize i Fran je otpušten sa klinike, ali ga čekaju dodatni testovi. Biće potrebno i da se javi nadležnom psihijatru, kako bi se procenilo da li će mu u budućnosti biti neophodna i dodatna terapija.

Republika

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading