Fran Pujas
Foto: Alo/Alo/ Dejan Briza

Fran Pujas pre desetak dana završio je u klinici za psihijatriske bolesti, gde ga je dovezao prijatelj i gde mu je određena terapija, pisalo se u medijima.

Mnogi su komentarisali i kako je bivši zadrugar drastično smršao, kao i da je imao problem sa ishranom, ali i narkoticima koje je navodno konzumirao.

On se sada oglasio i objasnio šta se sve dešavalo toga dana i zašto je u stvari završio na psihijatriji.

- Moram da kažem da su sve to izmišljotine. Pozlilo mi je, pao sam i lupio sam glavom. Imao sam potres mozga, a kada su doktori došli po mene, zbog mog izgleda i tetovaža su me poslali na psihijatriju jer su mislili da sam drogiran. To su predrasude sa kojima se stalno suočavam - rekao je Fran, pa dodao:

- Ja imam toksikološki nalaz gde sam negativan na sve moguće droge. Odmah posle sat vremena, kada su stigli rezultati, prebacili su me u Urgentni centar. Što se tiče ogrebotina, pas me budio iz nesvesti i ogrebao mi noge. Bukvalno ne mogu verovati šta su sve pisali. Nisam se oglašavao do sada niti demantovao sve te izmišljotine - rekao je on za Pink.rs i dostavio toksikološke analize u kojima se vidi da nije pozitivan ni na jednu drogu.

Fran je, takođe jako razočaran i u ljude koji su, kako on smatra ''prodali'' informaciju iz zdravstvene ustanove.

- Verovatno je neko za nekih 5000 dinara pustio takvu priču... A ta osoba je položila Hipokratovu zakletvu! Ali dobro, njima na dušu! Mene je ova situacija samo podstakla da se okrenem zdravom životu, sportu i karijeri, zaključio je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading