GLEDAO SAM JE KAO KUČE! Đedović izneo nove skandalozne detalje o Tari Simov, spomenuo kako je tukla majku, a ovom rečenicom je dotukao
Printscreen

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak kako Stefan Karić i Nenad Aleksić Ša ogovaraju Nadicu Zeljković.

I dok su se pojedini zadrugari svađali oko teme koja je trenutno aktuelna, a to je odnos Tare i Ša, Đedović nije mogao, a da ne prokomentariše svoju nekadašnju drugaricu i iznese nove detalje koji su šokirali sve.

- Taru sam gledao kao asocijalno kuče, bilo mi je žao. Njena majka me je zvala, posle je obrisala njen broj iz telefona, zato nisu pričale dva meseca. Žena je rekla da je Zorica ovde rekla istinu, onda su Zoricu napravili ludom, onda je Đoleta iznabadala zbog iste stvari. Meni je Mira, njena majka, rekla da je stvar koju je Zorica rekla apsolutna istina - da ju je Tara tukla i da je Tara vrlo često tuče kada dođe u stanju delimične uračunljivosti - rekao je Đedović.

GLEDAO SAM JE KAO KUČE! Đedović izneo nove skandalozne detalje o Tari Simov, spomenuo kako je tukla majku, a ovom rečenicom je dotukao

alo/printscreen/pink.rs

 

Ša prekinuo emisiju i Jeleni sasuo sve u lice, zadrugarka od besa spomenula šta je sve isplivalo o njemu u spoljnom svetu, ukućani zanemeli! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading