brak
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Srbin je svoju bračnu muku podelio u anonimnoj objavi na Reditu. Kako kaže, žena nakon 11 godina zajedničkog života želi da ga ostavi. Razočaran njenim zahtevom, na internetu je izneo sav prljav veš svoje žene.

- Žena i ja smo u braku preko 11 godina, imamo sina od 10 i ćerku od četiri godine... Žena želi razvod jer sam ćutljiv, to je jedini navedeni razlog. Osuđuje me da se ne menjam po tom pitanju, da malo pričam, da ne vodim abrove o svakodnevici, i da ona nema sa kim da priča - napisao je on i dodao da mu nije jasno odakle dolazi takva želja jer kako kaže ,sve je do sada bilo dobro i o svemu su se brzo i lako dogovarali.

Tužan, priznaje da joj je navodno dao sve od života.

 

 

- Dopuštam joj sve da radi, ništa joj ne branim, prihvatam mnoge stvari. Ja imam dobru platu, dok se ona vucara po poslovima koji kratko traju i malo radi, malo ne radi. Voli da troši pare, stalno bi nekud išla, stalno bi nešto kupovala. Moja plata ne pokriva baš sve te prohteve, uz to imamo decu kojima svakodnevno nešto treba. Ja zadnjih godina ne kupujem sebi ništa da bi imalo više za njih. Nosim garderobu staru skoro 10 godina. Ali koliko ja ne trošim, toliko ona troši - kaže on.

Kako se požalio, da bi im omogućio lagodan život, nekad je radio i po tri smene. Trudio se oko porodice i dece, ali nju kao da nije bilo briga ni za šta. 

- Ona je uvek umorna i samo se izležava ne sofi. Kuhinja nam često izgleda kao da je bomba pala. Ako ja ne počistim, zna i po sedam dana da stoji prljava... Deci ja spremam da jedu, vodim ih u park, igram se sa njima. Dok ona na sve to kad ja konačno sednem zna kaže 'ti nećeš da se igraš sa decom, nećeš da se družiš'... Takođe, kaže da nema šta da mnom da priča, drugačiji smo, ona voli da razglaba Markove konake dok ja ne volim abrove, povučen sam bio ceo život i ćutljiv. Kaže mi voli me, a stalno se zaljubljuje i simpatiše druge muškarce, a udata. Da li ja ovde grešim, jesam li ja ovde svetska budala? Dokle više? - pitao se on na kraju.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading