Lepi Mića
Alo / Dejan Briza

Od kako je počeo karijeru profesionalnog rijaliti igrača i u septembru 2017. godine ušao u „Zadrugu“ pevač i harmonikaš Borivoj Marinković, poznatiji kao Bora Santana, stekao je simpatije publike, ali i privlačio pažnju medija.

Tokom četiri godine boravka u „beloj kući“ sebe je predstavio u svim mogućim svetlima i mogli smo da vidimo sve njegove karakterne vrline i mane.

Dunja Jovanić

Foto: Alo/Z.T

 

Jedna od priča koja je svakako privlačila i još uvek privlači najviše pažnje, a vezuje se za njegovo ime, je pitanje njegovog seksualnog opredeljenja. Iako je sve ljubavne veze, afere i aferice pred kamerama  ostvarivao sa ženama, često su mu ukućani u brojnim raspravama i svađama spočitavali da je biseksualnog opredeljenja, pa da pored nežnijeg pola voli da eksperimentiše i sa muškarcima.

PU*IO SI GAVRIĆU DA BI TI DAO PESMU! Lepi Mića otkrio sve prljave tajne Bore Santane!

Alo

 

 

Ovaj put tvrdnje na račun seksualnog iskustva i afiniteta harmonikaša izneo je zadrugar Miroslav Pržulj, koji je Bori u lice rekao da je oralno zadovoljavao bivšeg učesnika ovog šoua, kompozitora i producenta Mirka Gavrića kako bi zauzvrat od njega dobio pesmu.

- Šta hoćeš ti i čemu foliranje, pa zna se da si pušio ku*ac Mirku i da te je je*ao kako bi ti on napisao i poklonio pesmu - rekao mu je Lepi Mića u lice što je po ko zna koji put iznerviralo pevača koji ne podnosi razgovore o svojoj seksualnoj orjentaciji jer ga uvek izvedu iz takta.

Iako iznerviran, Santana je svom starijem kolegi i cimeru poručio da će za ovu izjavu da popije tužbu.

- Tužba, tužba, tužba... - ponavljao je Bora.

Kako bi proverili tvrdnje Lepog Miće, pozvali smo pevača i kompozitora Mirka Gavrića da nam prokomentariše ovu situaciju, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

PU*IO SI GAVRIĆU DA BI TI DAO PESMU! Lepi Mića otkrio sve prljave tajne Bore Santane!

Alo

 

Od Milice Kemez, preko njene sestre, pa do Nece

Ljubavni život Bore Santane pred kamerama bio je veoma buran. Bio je u vezi sa zadrugarkom Milicom Kemez, a u jednoj pauzi između dva rijalitija govorilo se da je seksualno iskoristio i njenu rođenu sestru. O svemu tome naširoko i nadugačko se komentarisalo za crnim stolom. Na spisku njegovih afera nalazi se i odnos sa hrvatskom starletom Natašom Moskvom, a priznao je i da je bio zaljubljen u Lunu Đogani. Aktuelnu sezonu „Zadruge 4“ obeležilo je njegovo drugarstvo sa tiktokerom Nenadom Lazićem Necom. Kada je Neca priznao da je biseksualne orjentacije i da je zaljubljen u Boru prijateljstvo je puklo. Štaviše, jedno vreme odnos harmonikaša i tiktokera bazirao se samo na uvredama koje je Bora iznosio na račun Nece.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading