Željko Vasić
Foto: Promo/Foto:Darko Radovac/Milica Lotina

Željko Vasić je gostujući u Jutarnjem show programu Radija S kod Irene i Ivana, komentarisao teme o kojima ovih dana priča Srbija.

Jedna od njih su svakako mimovi Harisa Džinovića i Duška Tošića. Jedan je previše davao, drugi je previše pisao.

- Naši ljudi su vrlo kreativni, i ovo za Harisa mi je sve vrhunski, poseta Si Đinpinga je samo da se skrene pažnja sa mog problema, to mi je onako jako smešno bilo, Haris kod mene vodi.

Nakon priče o Harisu, dotakli su se Novaka Đokovića koji trenutno igra na Rolan Garosu, pa su ga voditelji pitali da li mu se čini da se Novak Đoković bliži kraju karijere ili zlatu na Olimpijskim igrama koje mu jedino fali?“

- Ja verujem da on ima nešto zacrtano. Ne treba da se čeka da te vreme baci u penziju, nego u jednom momentu, čovek mora da shvati kada je vrhunac. I to je vreme kada treba slavno da se povuče, jer i njemu neće biti dobro ako karijera krene nizbrdo.

Nikola Jokić je ovih dana jedna od tema broj jedan. Da li će učestvovati na Olimpijskim igrama, pa su ga voditelji Irena i Ivan pitali da li može da razume da je iznos godišnjeg ugovora, odnosno biznis iznad patriotizma i igre za reprezentaciju?“

Željko Vasić

Foto:Darko Radovac/Milica Lotina

 

- Svako ima pravo na lični izbor. Ima on svoje razloge i ne mora nikome da se pravda. Ima pravo dečko i da odmori. Mi ne znamo kako je u njegovoj koži i da li mu je preko glave svega i sad opet treba neko da uperi prstom u njega i da očekuje više nego što on može da da u datom trenutku. Mislim, ako nije spreman da se posveti tome, ne treba da učestvuje - rekao je Željko.

Šta je rekao na temu nebinarnih osoba, možete videti na linku:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading