ŽENA ŽELJKA VASIĆA JE USPEŠNA DIREKTORKA Ne izlazi pred kamere, vlada iz senke, a evo čime se Ivana bavi
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Ivana je Željku rodila dvoje dece, sina Andriju i ćerku Lenku, a njihov odnos je skladan kao prvog dana.

Supruga Željka Vasića njegova je ljubav još iz mladosti.

Željko je svoju voljenu Ivanu upoznao još pre nego što je bio punoletan, a njihova romantična priča počela je ni manje ni više nego u autobusu.

- Sa nepunih 18 godina sam pronašao ženu svog života... Upoznali smo se u autobusu za Beograd, ona je išla na fakultet, a ja u srednju školu. Ona je isto iz Zaječara, ali nismo se poznavali. U autobusu je sedela preko puta mene i zajedno sa nama je putovala ekipa iz Zaječara koja studira, a nekako smo oboje pripadali toj ekipi. Na pauzi sam je pitao da li hoće da popijemo kafu i ona se nasmejala i izašla iz autobusa i nije mi odgovorila - priča Vasić i otkriva da je kao mladić bio veoma povučen.

- Potom smo se našli za istim stolom i tada joj nisam uzeo broj telefona, pa sam imao sreću da je vidim još jednom isto u autobusu. Ni tada joj nisam uzeo broj telefona, nego tek treći put kad sam je video ispred fakulteta. Bio sam zbunjen i stidljiv dečko - ispričao je Vasić u emsiji "Iz profila”.

- Moja Ivana šef je u kući u svakom smislu. To mi mnogo znači, jer mi posao, studio i koncerti oduzimaju mnogo vremena. Ne bežim od kućnih poslova, ali pošteđen sam svega. Imam veoma vrednu ženu - rekao je za Story svojevremeno Željko o svojoj supruzi.

Supruga Željka Vasića je inače direktor jedne izdavačke kuće i vrlo je uspešna u svom poslu

- Teže je njoj nego meni. Bavi se odvoženjem i dovoženjem dece iz škole, kućom, papirologijom oko firme, finansijama... Moja supruga prava je Spartanka iako deluje krhko i nežno - dodao je Željko u intervjuu za Story.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading