ŽELJKO VASIĆ SMRŠAO 12 KILOGRAMA Pevač oslabio do neprepoznatljivosti zbog ove bolesti!
Printscreen

Pevač Željko Vasić oduvek je važio za zgodnog muzičara, a kako prenose domaći mediji, on je sasvim slučajno saznao da pati od visokog pritiska.

Kako se navodi, na jednom rutinskom pregledu je to saznao, a tada su mu lekari prepisali izbalansiranu ishranu koje mora da se pridržava i uz pomoć koje je smršao 12 kilograma.

- Željko je sasvim slučajno otkrio da pati od visokog pritiska. Na jednom rutinskom pregledu su mu ustanovili krvnu sliku „u crvenom“, što bi se reklo, i odmah su mu prepisali izbalansiranu ishranu koja ga je vrlo brzo dovela ne samo do boljeg zdravlja već i do savršenog izgleda, a skinuo je ni manje ni više nego 12 kilograma - rekao je izvor blizak pevaču koji je insistirao na anonimnosti.

Naime, pred nastupe mu je dozvoljeno da uzima jedan tradicionalni specijalitet sa ovih prostora.

- U čitavoj dijeti koju su mu prepisali, dozvolili su mu da jede čvarke, ali isključivo pre koncerta, kako bi prirodnim mastima dobio preko potrebnu energiju. Željko je bio sasvim zbunjen, ali evo, pokazalo se da je izmenjena ishrana dala željene rezultate. Krvna slika mu je kao u mladića, a kako mnogi kažu i izgleda bar desetak godina mlađe - otkrio je izvor za Grand.

Podsetimo, on je otkrio da je svojevremeno imao problem sa alkoholom.

@alo_portal Ruža Rupić poslala nam je divnu čestitku ❤️ Hvala na divnim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #rodjendan #ruzarupic #fyp #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading