Jelena Janković
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Jelena Janković retko se pojavljuje u javnosti otkako je otišla u sportsku penziju i rodila ćerku.

Najviše vremena Jankovićeva provodi upravo sa porodicom, sa suprugom i svojom naslednicom.

MUŽ JELENE JANKOVIĆ JE UGLEDNI DOKTOR Žive u luksuznoj vili od 13 i po miliona dolara, evo kako izgleda

Foto: Printscreen/instagram

 

Branko Barać je ugledni doktor sa kojim je dobila ćerku Unu i sa kojim danas živi u Americi. Popularni par izgradio je vilu od 1.500 kvadrata, koja košta čak 13 i po miliona dolara.

Nakon "Adrija tura", koji je svojevremeno organizovao Novak Đoković, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, te je potražila lekarsku pomoć. Tada je upoznala doktora Baraća, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao.

Jelena Janković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Za njihov odnos gotovo niko nije znao sve dok se nije pojavila informacija da je nekadašnja teniserka u drugom stanju. Tada se saznalo da se i udala i to za izuzetnog stručnjaka.

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine - reumatolog. Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu „Uloga s***ualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina".

Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf-tima.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading