Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić je juče stigao na cilj, u manastir Sveti Nektarije u Grčkoj, nakon mesec dana humanitarnog pešačenja. 

Njegova supruga ga je sa decom dočekala juče u Egini, kada je pevač sa medijima podelio iskustva i osećanja nakon pređenog puta. 

Njegovoj sreći nije bilo kraja zbog uspeha koji je postigao ali i miliona dinara koje je prikupio za dečicu kojoj je pomoć najpotrebnija.

I dok se kod Nikole utisci još nisu slegli, na društvenim mrežama pojavili su se rani radovi pevača.

Korisnici društvene mreže X prisetili su se detalja iz njegove prošlosti, pa tako kruže skandalozni natpisi i Rokvićevi intervjui. 

Nikola

Foto: Twitter/printscreen

 

- Izvinite ali ovo hodočašće Nikole Rokvića ne mogu da shvatim ozbiljno jer će me zauvek proganjati onaj naslov: "Ako neka neće da mi pu*i, okrenem se i odem" - pisalo je na X-u.

 

 

Na mreži X se pojavila i naslovna strana Skandala koja ima više od petnaest godina kada je Rokvić voleo noćni život i uživanje sa devojkama.

Sa druge strane, postoje i oni koji su zgroženi ovakvim vremeplovom i koji su komentarisali da čovek ima prava da se promeni.

Zamislite da za deset godina vi organizujete humanitarnu akciju i skupite 250.000 evra. Neko skrinšotuje ovakve bljuvotine i objavi zarad par lajkova. Nekome je potrebno malo da shvati šta je ispravno i pronađe svoj put, dok nekome ni pet života nisu dovoljni - glasio je komentar.

Kurir 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading