Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Nikola Rokvić stigao je do cilja, manastira Svetog Nektarija, nakon 31 dana pešačenja.

On je, posle provedenog vremena sa porodicom, sumirao utiske i otkrio da je i dalje pod veliki utiskom.

- Još sam pod velikim utiskom. Čudesan dan, ovo je posle rođenja dece i tih velikih stvari, jedan od najvećih dana u mom životu. Toliko ljubavi, radosti, milosti, Božijeg blagoslova koje sam video, i najdivnije je to što mi je Gospod dozvolio da to prenesem na ljude - rekao je Rokvić na početku i dodao:

- Stigao sam. Vratio sam se u trenutak kada sam dao zavet da ću doći, bio sam ponosan i radostan. Nekako, ovo je put koji je životni put, verujem da ću biti bolji čovek od ovog puta. Nadam se da će i drugi ljudi, pošto sam video koliko su pratili, da će i oni krenuti putem bogotražnje i putem ljubavi.

Nikola Rokvić

Foto: Instagram

 

Nikola nije krio sreću, istakavši da je ponosan na svoj narod.

- Ponosan sam na moj narod, na druge narode koji su sa radošću prihvatili sve ovo, zajedno smo išli ovim putem. Zajedno smo bili u veri i ljubavi - iskren je Rokvić, koji je priznao da je mislio da će biti mnogo teže.

- Tako sam se osećao. Mislio sam da će biti mnogo teže, spremio sam se, dao sam celog sebe. Sa prvim korakom sve je bilo lagano i radosno. Kada idete putem i kada doživite te trenutke i kada vidite svet drugačijim očima i da sve ima smisla, to sve ozari dušu i celo biće i jedino što možeš je da se raduješ - dodao je Nikola.

- Ja sam krenuo sa stavom da se ničega ne plašim, tako sam i išao. U nekim trenucima mi je Gospod dao da uđem u situaciju koja je rizičnija, kako bi mi pokazao da imam strahove i da se izborim sa njima i da ih prevaziđem - rekao je Rokvić za Blic.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading