OVO JE TAJNA NJENOG SAVRŠENOG IZGLEDA! Emina Jahović otkrila recept brutalne linije, ovaj napitak je ključan
Foto: Alo/Printscreen

Poznato je da pevačica Emina Jahović mnogo ulaže u svoj izgled, a ona je sada na svom Instagram profilu podelila kako izgleda njena dnevna rutina, kao i trikove koje koristi kako bi zadržala fenomenalan izgled.

- Da podelim sa vama svoju dnevnu rutinu. Započnite dan jednim šumećim C vitaminom. Posle 20 minuta do pola sata svež isceđen celerov sok sa jednim limunom, pola kašičice organske kurkume u prahu, pola kašičice organskog đumbira u prahu, jedna kašičica putera, u to sve stavite malo sveže mlevenog bibera, ljute mlevene paprike i malo himalajske soli kako biste aktivirali i pojačali dejstvo napitka. Sve to promešajte i popijte - napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

- Ukoliko nemate celerov sok, počnite dan mlakom vodom i par kapi limuna, u to takođe možete dodati gore pomenute začine.

Kafa spada u dnevne rutine većina ljudi, te je Emina upravo zato poseban akcenat stavila na ovaj napitak. Posle 20 minuta možete doručkovati ili popiti omiljenu kafu, ali bez ikakvog dodatka šećera, a pogotovo mleka. Trudite se da kafu ne pijete sa mlekom, ako možete tu kombinaciju izbegavajte u potpunosti.

I pored brojnih trikova i zdrave ishrane, fizička aktivnost je gotovo najbitnija, tvrdi pevačica.

- Ne zaboravite da se krećete. Svaki drugi dan je poželjno raditi sa težinama ili vežbe sa težinom vašeg tela 50 minuta, 10 minuta smirenog i koncentrisanog istezanja mišića. Kardio trening obavezno posle treninga najmanje 20 minuta na biciklu ili traci - napisala je ona, pa dodala:

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading