Emina Jahović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica i preduzetnica Emina Jahović danas važi za jednu od najlepših dana sa ovih prostora, ali i dalje se priča o njenom izgledu sa početka karijere.

Ono što je zaista primetno je činjenica da je Emina na početku karijere izgleda dosta drugačije, a mnogi ističu da je pevačica estetskim korekcijama i operacijama drastično promenila svoj izgled.

PRVU JE IMALA U 21. GODINI! Ovako je Emina Jahović izgledala pre svih operacija, promena je drastična!

Foto: Alo/ilustracija

 

Jahovićeva je prvi zahvat imala u 21. godini i o istom je i jedno javno govorila.

- Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem, jer su se kosti lica još uvek razvijale, pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini - napisala je Emina pre nekoliko godina na Tviteru i demantovala da je operisala usne.

PRVU JE IMALA U 21. GODINI! Ovako je Emina Jahović izgledala pre svih operacija, promena je drastična!

yotube/printscreen

 

- Moje usne su potpuno prirodne i pune - dodala je tada.

Kako su prenosili mediji krajem prošle godine, ona je pre dolaska u Srbiju posetila jednu kliniku gde je navodno uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvežila ga najnovijom metodom - hijaluronskom kiselinom.

Emina Jahović pre operacija

Printscreen

 

Pored toga, Jahovićeva je posvetlila i kosu, pa samim tim izgleda bar 10 godina mlađe.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading