Emina Jahović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Emina Jahović pažljivo brine o svom fizičkom izgledu, a na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa treninga.

Tom prilikom je otkrila da se ozbiljno povredila u martu.

- Ovo je treći trening od rupture ligamenata skočnog zgloba koja se desila 11. marta ujutru, odmah nakon sletanja u Istanbul. Do tada nikada nisam imala nikakvu sportsku povredu, ovo je bila prva. Nakon toga, oslanjajući se na drugu nogu pocepala sam i meniskus na desnom kolenu i sve to u vreme kada sam se sama preseljavala sa jednog dela grada u drugi - rekla je Emina, pa dodala:

- Operaciju sam morala da otkažem zbog privatnih i poslovnih obaveza. Sada polako ispočetka sa osećanjem kao da nikad nisam nijedan jedini trening odradila, pokušavam da se vratim na staru formu. Telo se vraća relativno brzo, ali je mentalna lenjost i snaga koja je potrebna da to pobediš dosadna i mukotrpna. U životu nekada treba da prikočimo. Ako to nećemo mi, desiće se.

Pevačica trpi nesnosne bolove, za dlaku izbegla operaciju

Emina Jahović

Printscreen

 

Emina je otkrila da je bila na ivici da završi na operacionom stolu.

- Tetivu sam bila povredila, ali srećom izbegla sam operaciju. Sada sam došla i malo zbog posla, zbog albuma koji treba da izađe tamo negde u oktobru mesecu i takođe, iz medicinskih razloga. Inače, dobro se osećam, puno radim. U Turskoj sam, deca su se raspustila, otišli su na more, ja sam došla u Beograd - zaključila je pevačica tada, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading