Mustafa Sandal
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mustafa Sandal dobio je bratanca.

Naime, Mustafin brat dobio je sina, a turska muzička zvezda pohvalila se na Instagramu da je njegova porodica postala bogatija za jednog člana.

- Beren je došao, dobro došao! Postao sam stric - napisao je Eminin bivši suprug ispod objave na kojoj se vide njegova ruka i nožica bratanca.

Mustafa Sandal

Foto: Printscreen/instagram

 

"Preslatko", "Nek je živ i zdrav" samo su neki od komentara koji su se mogli videti u produžetku.

Inače, nakon što se Mustafa ponovo oženio sa Melis, koja ima sina iz prvog braka, mnogi su primetili da je postao otvoreniji prema pratiocima na Instagramu.

Sa njima deli detalje svoje privatnosti koji se ranije tu nisu mogli videti, slike sa sinovima, iz porodičnog doma, sa putovanja, sa psom, a nedavno je podelio i sliku sa tek rođenim bratancem.

"Ponovo bih se udala"

Emina Jahović se 2018. godine razvela od supruga Mustafe Sandala, posle deset godina braka, ali još uvek veruje u ljubav i zajednicu.

Emina Jahović

Printscreen

 

- Kada sam se razvela, mislila sam da se više nikad ne bih udala, a sada sve više mislim suprotno... Mi smo povređeni, padnemo i ustanemo. Žena sam koja voli brak. Nije mi prirodno da ako imaš partnera, i u nekim si određenim godinama, da ga predstavljaš kao dečka, lepše je kada kažeš: “Ovo je moj muž” - rekla je Emina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading