Emina Jahović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevčica Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal u braku su dobili naslednike Jamana i Javuza, sa kojima su živeli u Turskoj sve do razvoda. 

Nakon toga, Emina više vremena provodi u Srbiji, a domovina joj prija. Međutim, njen mlađi sin se, ipak, teško privikava na naše podneblje, pa čak ni ne govori srpski jezik. 

– Ja se bolje osećam ovde, ne može. Ja se tamo osećam kao stranac iako su moja deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, verovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem – ispričala je u emisiji „Goca show“.

Kada se udala za turskog muzičara, Emina je ostavila karijeru po strani, pa joj je porodica postala prioritet. 

– Ja sam dosta konzervativna, otišla sam u Istanbul, u strani svet koliko god oni bili dobri pema meni, ostavila sam karijeru. Vaspitana sam da kada se udam, tu su brak i deca, a kada to nije funkcionisalo, završilo se – iskrena je ona.

Posle razvoda, povezivali su je sa raznim biznismenima i moćnicima, ali Emina te spekulacije nikada nije potvrdila. 

– Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi mi nešto dao, ali da sam se emotivno osećala sigurno – kaže pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading