MENE SVI PITAJU NA ČEMU SAM Jovana Jeremić se skinula u programu, pokazala i više nego što treba (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

U toku "Novog vikend jutra", koje vodi Jovana Jeremić, njene gošće koje se brinu kako estetskoj, tako i unutrašnjoj lepoti, su pokazale koliko je nega bitan faktor u našem održavanju tela i zdravlja. Tokom ovog tretmana, jedan prizor, skrenuo je pažnju sa masaže i bacio akcenat na Jovanino zgodno telo.

Jovana Jeremić nije obraćala pažnju na minijaturni peškirić, koji se u jednom momentu pomerio, pa otkrio više nego što je bilo potrebno.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mene svi pitaju na čemu sam? Neki misle da sam na alkoholu, neki na na nedozvoljenim supstancama, a ja kažem da sam na struju. Ajde sada da objasnimo ljudima šta ćemo da radimo - rekla je Jovana.

- Danas ćemo da ti radimo masažu, koja će ti momentalno izbaciti vodu iz organizma - rekla je gošća.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da se pored nekog fizičkog izgleda, trudimo da i organizam poprimi sve dobro tokom tretmana - rekla je gošća.

- Ja sam neko ko se trudi da pazi šta jede, jer znam da se gojaznost stvara zbog limfnih žlezda. Žene često govore da su jele nešto jako slano, pa im se zalepilo. E, ja se trudim da vodim zdrav život, da ne bih bila kao trokrilni orman - rekla je Jovana.

Kkao je navela, ovaj studio je njena kuća i ona ima pravo i da šeta u bade mantilu, da legne na stolu za masažu i da odmara na istom u toku emisije.

KIPTI OD BESA Teodora Džehverović izrevoltirana na sve, ljuta kao ris

Komentari (3)

Loading
Beba

30.10.2022 16:37

Ona je neukusna, nemoralna; ogavna... Gde joj je pamet

БРАНКО

30.10.2022 17:47

ПУСТИ ТЕ ГОС.ЈОВАНУ ДА НОРМАЛНО ЖИВИ И ДИШЕ.ИМА ШТА И ДА ПОКАЖЕ.