OVO SU SVI DETALJI SLAVLJA KOD ĐOKOVIĆA Nole pao na kolena kada je čuo ovu muziku, svekar Srđan skočio na sto, lumpovali do ranih jutarnjih časova (FOTO)
Printscreen

Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se u Beogradu u Crkvi Svetog Marka, a potom su mladenci i svatovi odleteli za Tivat, gde je organizovana velika gala svadba.

Mladenci su sve vreme bili veseli, i nisu skidali osmeh sa lica, međutim, najveseliji među prisutnima bio je definitivno Novak Đoković.

Foto: Printscreen/instagram

 

Zvanice je zabavljala pevačica Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Saša Kovačević, kao i harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofra.

Teniser pao u trans kada je Sofronijević razvukao harmoniku, te su obojica kleknula na kolena. Novak je sve vreme pevao, u jednom trenutku raskopčao je košulju, a potom i skinuo košulju.

Printscreen

 

Srđan Đoković takođe je pokazao koliki je veseljak, pa se uz nekoliko pesama popeo na sto i igrao sa ostalim gostima.

Da ništa nisu prepuštali slučaju kada je u pitanju organizacija, svedoči i izvor blizak Saški i Đorđu koji je želeo da ostane anoniman.

- Proslava koja je organizovana u Crnoj Gori sačinjena je od dva dana totalno različitog provoda - rekao izvor za "Kurir".

Printscreen

 

Kako je muzika jedan od glavnih elemenata dobre svadbe, posebno su se potrudili oko izvođača. Dok su prvog dana na hotelskoj zabavi pevali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković, na partiju koji je juče bio organizovan na plaži nastupali su Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

NI MAJKA GA NE BI PREPOZNALA Folker promenio lični opis

Komentari (0)

Loading