Saška Veselinov
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Saška Veselinov i njen suprug Đorđe Đoković, proslavili su prvi rođendan svog mezimca Aleksandra.

Aleksandar je svoje prve svećice na rođendanskoj torti oduvao u Dubaiju u jednom restoranu, iako bi se od porodice Đoković očekivalo luksuzno slavlje sa mnoštvom zvanica, odlučili su se za intimnu proslavu.

Saška je na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila fotografiju srećne porodice, uz dirljivu poruku, kojom je čestitala svom prvencu rođendan.

saška

Printscreen/Instagram

 

- Sine naš, srećan ti prvi rođendan. Mama i tata te vole najviše na celom svetu - napisala je Saška na svom Instagramu.

Svi su oduševljeno komentarisali stajling malog Aleksandra, koji je bio odeven u crnom smokingu, ali ništa manju pažnju nije izazvala rođendanska torta "Baby boss".

Podsetimo, par je nedavno kristio svoje dete, a na svom Instagram profilu, porodica je otkrila zanimljivu priču koja je zaintrigirala mnoge, a reč je o kumu koji je ni manje ni više svešteno lice:

Saška i Đorđe

Printscreen

 

Naša priča zapravo ide obrnutim redosledom...Prvo nas je Otac Miodrag venčao u Crkvi Sv. Marka 12.9.2022., zatim je na isti dan naredne godine krstio našeg Aleksandra. Prvo mi je mnogo pomogao u životu, baš onda kada mi je bilo najpotrebnije, zatim je našu ljubav krunisao...Pa bi se reklo da je taj čovek uradio sve što je mogao, ali je on na to prihvatio i da bude kum na krštenju našeg sina i time postane njegov duhovni vodja- napisala je Saška u svojoj objavi. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading