ĐOKOVIĆ PRIREDIO VOLJENOJ NOĆ ZA PAMĆENJE! Evo ko im je pevao na uvce, nisu krili oduševljenje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Saška Veselinov, snajka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, otputovala je sa svojom porodicom u toplije krajeve, tačnije u Emirate na zasluženi odmor.

Kreatorka je zajedno sa sinom Aleksandrom i suprugom Đoletom, rešila da na kratko pobegne od hladnih monotonih dana u Srbiji i opusti se za sve pare u Dubajiu.

Saška Veselinov

Printscreen

 

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da Đole ne prestaje da ugađa svojoj voljenoj kao što je to činio od prvog dana njihove veze, koju su krunisali brakom pre dve godine.

saška

Saška Veselinov, printscreen Instagram

 

Teniser je Sašku odveo na koncert Zdravka Čolića koji se upravo održavao u Dubajiu, a sudeći po objavma koje je postavljala na svom Instagram nalogu, to je bila noć za pamćenje.

saška

Saška Veselinov, printscreen Instagram

 

- Đo romantik, ume da napravi najlepša iznenađenja - napisala je Saška, koja je objavila njihovu selfi fotografiju na kojoj par nije skidao osmeh sa lica, držeći se za ruke.

Podsetimo,  par je nedavno kristio svoje dete, a na svom Instagram profilu, porodica je otkrila zanimljivu priču koja je zaintrigirala mnoge, a reč je o kumu koji je ni manje ni više svešteno lice:

- Naša priča zapravo ide obrnutim redosledom...Prvo nas je Otac Miodrag venčao u Crkvi Sv. Marka 12.9.2022., zatim je na isti dan naredne godine krstio našeg Aleksandra. Prvo mi je mnogo pomogao u životu, baš onda kada mi je bilo najpotrebnije, zatim je našu ljubav krunisao...Pa bi se reklo da je taj čovek uradio sve što je mogao, ali je on na to prihvatio i da bude kum na krštenju našeg sina i time postane njegov duhovni vodja- napisala je Saška u svojoj objavi. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading