SNAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA OTKRILA DA BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI Saška nikad besnija zbog osuda javnosti: Sram vas bilo!
Foto: Alo/Printscreen

Saška Veselinov Đoković pobesnela je jer su je korisnici društvene napali zbog njenog fizičkog izgleda, neznajući da zapravo ima zdravstveni problem koji na to utiče.

Bivša voditeljka uživa u majčinstvu. Nedavno se sa suprugom Đorđem Đokovićem preselila u Dubai, ali svoje pratioce i dalje redovno obaveštava o svim detaljima iz svog života.

saška

Printscreen/Instagram

 

Iako jen život deluje idilično, javnost je za bolest Saške Veslinov Đoković saznala zahvaljujući njenom otvorenom obraćanju pratiocima na Instagramu.

Na jedan komentar kako se ugojila suviše tokom trudnoće, rešila je da odgovori ne skrivajući ljutnju.

- Kako je uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Svaka devojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormonima - glasio je komentar koji je Saški zapao za oko.

- Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i uticati na niz psiholoških problema koji mogu da nastanu - napisala je ona na društvenim mrežama, pa nastavila:

SNAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA OTKRILA DA BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI Saška nikad besnija zbog osuda javnosti: Sram vas bilo!

Printscreen

 

- Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode - dodala je Saška.

- Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlezde. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo! - zaključila je snajka tenisera Novaka Đokovića.

U šestom mesecu trudnoće Đokovićeva supruga naglo se ugojila 10 kilograma, zbog čega je posumnjala da nešto nije u redu, ali joj je tek nakon porođaja uspostavljena dijagnoza. Lekari su ustanovili da boluje od Hašimoto sindroma - smanjene funkcije štitne žlezde.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading