Saška Veselinov dovela liniju do savršenstva nakon porođaja
Foto: Alo/Printscreen

Saška i Đorđe Đoković nedavno su otpočeli život daleko od Beograda - u Dubaiju, gde su proveli i praznike.

- Mnogo volim kada dođe ovaj period u godini, ali će sada ipak biti najposebnije, jer ćemo proslavljati sa našim sinom. On je i dalje mali, ima samo devet meseci, ali je vrlo svestan i učestvuje svakodnevno u našim slatkim razgovorima. Trudimo se da sa njim pričamo kao da je odrasla osoba, pa nas vrlo često i iznenadi svojim reakcijama na određene stvari - rekla je Saška i priznala čega se plaši:

- Ja sam u početku razvila strahove, jer sam u potpunosti osetila odgovornost za nečiji život. Bila sam vrlo nerealna po tom pitanju dok sam bila u drugom stanju, jer sam mislila da ću nastaviti svoj život istim onim tempom kakav sam ranije imala. Toliko sam bila nerealna, da sam imala u planu da krevetac stavim u svoj salon venčanica i da nastavim sa poslovnim obavezama. Često kada bih bila van kuće zbog obaveza, pitala bih sebe da li sam dobra majka. A kada bih bila kod kuće neko duže vreme, onda sam sebi postavljala pitanja kakva sam ja to poslovna žena. Dala sam sebi prostora da osvestim situaciju u kojoj se nalazim i da naučim da uživam u svemu što mi život nudi - iskrena je Saška, a ni Đole ne krije da mu nije svejedno:

- Roditeljstvo nam definitvno otkriva mnoge strahove i traume koje smo mi preživijavali tokom našeg života, izazov koji imamo jeste da naučimo nešto iz svega toga i da na naše dete prenesemo samo ono najbolje, da ga naučimo pravim vrednostima i da mu pružimo sve što možemo za jedan srećan i kvalitetan život- iskreno su ispričali Đole i Saška za portal 24 Sedam.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading