Saška Veselinov
Foto: Alo/Printscreen

Saška Veselinov i Đorđe Đoković uskoro će promeniti državu stanovanja, pa će porodično gnezdo sviti u Dubaiju.

Kako prenosi Kurir, modna dizajnerka i bivša voditeljka će se s rođenim bratom Novaka Đokovića i sinom nastaniti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog poslovnih obaveza, a poslednjih nekoliko meseci glavna preokupacija im je da pronađu nekretninu koja će odgovoriti svim njihovim zahtevima.

- Saški i Đorđu je trenutno prioritet da pronađu stan koji će ispuniti sve njihove zahteve. Tamo je malo komplikovanija procedura oko kupovine nekretnine kada ste stranac, ali je već sve pri kraju, bukvalno je pitanje dana. Najverovatnije će se odlučiti za jedan stan koji se nalazi u blizini najpoznatijih turističkih atrakcija, a čija je cena oko dva miliona evra. On je prostran za njih, ali ima i dovoljno mesta ukoliko im neko od porodice ili prijatelja dođe u posetu. Sve će biti, što se kaže, kao u svili i kadifi. Iako Đokovići obožavaju Beograd, a i u mogućnosti su da biraju gde će živeti, oni su se za Dubai odlučili prvenstveno zbog poslovnog angažovanja - kaže izvor i dodaje:

- Kako je neophodno da zbog prirode posla tokom godine budu konstantno na relaciji Beograd-Dubai, Saška i Đorđe su shvatili da je za njih najbolje da se presele u Emirate. Trenutno su u fazi preseljenja i baš su uzbuđeni zbog novog životnog poglavlja. Inače, Saška nikad nije krila da je i njoj i suprugu Dubai jedan od omiljenih gradova na svetu i da su i ranije tamo išli, i to više puta tokom godine. Posebno kad je kod nas bilo hladno - završava sagovornik, prenosi Kurir.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading