TUKLA JE IGORA I MILANA, AGRESIVNA JE I LUDA! Severinina sestra iznela jezive optužbe na račun pevačice: Pokušala je da me ubije!
Foto: Alo ilustracija

Marijana Vučković Popović tvrdi da je njena sestra Severina pokušala da je ubije u stanu njihove majke Ane u Splitu. Ona kaže da je pop zvezda toliko agresivna, da je čak tukla i bivše muževe Igora Kojića i Milana Popovića.

Severina je odmah reagovala na sestrine optužbe i zapretila joj tužbom! Pevačica tvrdi da joj ona pakuje lažnu aferu u dogovoru s Milanom Popovićem, koji želi da joj uzme sina Aleksandra.

Printscreen

 

Marijana se juče oglasila prvi put nakon incidenta u Splitu i iznela jezive optužbe na sestrin račun.

- Severina ima ubilački nagon, agresivna je i luda! Ubola me je oštrim predmetom, a ja sam se branila! Posle toga nije zvala hitnu pomoć, što znači da je htela da me ubije. Mojoj porodici je teško da izađe na kraj s njom, jer konzumira razne narkotike, a ne želi da prihvati pomoć psihijatra i ode na lečenje - kaže Marijana.

Alo!/S. Simić

 

- Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice... Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala - bila je brutalna Marijana.

Podsetimo, Severina, koja je zbog bolova u vratu pregledana u bolnici u Zagrebu, direktno optužuje Milana Popovića da stoji iza sestrinih kleveta.  Pevačica je odmah reagovala na sestrine optužbe i zapretila joj tužbom, a tvrdi i da joj ona pakuje lažnu aferu u dogovoru s Milanom Popovićem, koji želi da joj uzme sina Aleksandra.

NAKON ŠTO JE BRUTALNO IZVREĐAO ŽELJKA MITROVIĆA! Baka Prase ponovo pravi haos, na udaru Vojaž, kontroverzni jutjuber se ne smiruje

BONUS VIDEO:

v

Komentari (1)

Loading
Samo kazem

01.09.2022 11:06

Sve su to posledice psihickog maltretiranja...