ONA MOŽE DA UBIJE SEBE ILI DETE POD UTICAJEM DROGE! Stravična ispovest Severinine sestre, progovorila o mračnim tajnama za koje javnost nije znala
Printscreen

Sestra Severine Vučković, Marijana Popović, koju je nedavno napala usred noći oštrim predmetom tokom svađe, prvi put je progovorila o detaljima stravičnog okršaja, te obelodanila pozadinu agresivnog ponašanja Splićanke, te sada tvrdi da ona može pod uticajem opijata da naudi sinu Aleksandru ili digne ruku na sebe.

Naime, Marijana Vučković Popović kaže da Severina mora da potraži stručnu pomoć da bi sačuvala i sebe i druge, a progovorila je i o nezakonitim radnjama kojima se njena sestra godinama bavi.

Foto: Alo ilustracija

 

Mnogi hrvatski mediji izneli su neistine o tome ko je koga napao. Severina mene ili ja nju. Ovo što pričam je demanti jer je istina u ovom slučaju skroz drugačija. Severina je počela da pokazuje ko je i šta je onda kada je napala patrijarha Porfirija. Bilo je među nama nesuglasica i ranije. Pojaviće joj se verovatno i gole slike jer šta joj izvesne službe narede, ona to mora da poštuje - započinje ona:

- Ona je narkomanski zavisnik, to treba da znate. Ona na društvenim mrežama piše: "Ljubav se ljubavlju vraća". Kakva se ljubav njoj vraća? Ja sam žrtva i to će moji advokati da dokažu. Imala je priliku ceo dan da me pita ako ima nešto što je povredilo s moje strane. Onda dođi lepo da rešimo i reći ću svoj stav, a ne da mi upada noću u jedan sat. Ako smo sestre, ne moramo oko svega da se slažemo - ističe Marijana.

- Nikad nisam podržavala stvari koje radi. Za neku godinu će čitati njeno dete sve ovo. Ovo je pokušaj ubistva, povređivanje mene i pritom sam je molila da pozove Hitnu, ona neće. Imala sam stari broj, nisam mogla da ih dobijem. U stanju je da uradi sve, ni porodica, ni sin, ni moja ćerka, ni majka nisu joj sveti. Da joj nisam u koži. Ona sutra pod uticajem droge može nauditi i svom detetu - dodaje Popovićeva.

Foto: privatna arhiva

 

- Moja sestra je psihički upitna. Treba joj psihološka podrška i treba da ide na lečenje od narkotika. Ako je moguće sve to sada zaustaviti, to joj poručujem i želim. Evo spremna sam da ona mene tuži. Ona je nesrećna u svim tim milionima. Moraće preko krvi da dokaže da ne uzima narkotike - kaže pevačicina sestra.

- Znam šta nam je porodično radila, o starijoj sestri takođe je sve izmišljeno. Neću dozvoliti da me Severina kleveta. Sestru više nema. Ja nisam nju vređala u njenom stanu, već ona mene u mom. Ne možete oštrim predmetom nasrnuti na drugu osobu. Sestra je sada bedna u mojim očima i rekla sam da ću je negovati samo ako padne u teško zdravstveno stanje. Evo, upozoravam javnost da će do novog napada ponovo doći. Ako ne budem napadnuta ja, biće neko drugi - kaže Marijana.

Foto: privatna arhiva

 

Ona je potom objasnila u kakve je sve radnje umešana Severina, a da javnost s tim uopšte nije upoznata.

Postoji lista na kojoj se nalazi moja sestra, a gde su ljudi koji peru novac. Spisak postoji, objavile su ga moje kolege u svetu, a u Hrvatskoj i Srbiji niko se time nije bavio. Pala sam u nesvest kad sam videla svog člana porodice - ističe Marijana.

- Kad smo imale poslednji sukob, obavestila sam policiju o njenom ubilačkom ponašanju. Milan Popović je za nju kriminalac, a ona je devedesetih pevala na svadbi najvećem kriminalcu za novac. Sve je moja sestra spremna da uradi za novac - kaže ona.

Mediji su krivi što ona nije zabranjena kao javna ličnost zbog ponašanja. Ovo je naum. Žrtva sam i politike i pljačke u Hrvatskoj. Sigurna sam da je ona dobila veliku količinu novca da se sve skrene na porodicu. Porodica joj nije sveta, dovodi porodicu do stuba srama - završava Marijana šokantnu ispovest za Republiku.

SVI SMO MI OVDE ZA NJU SELJACI! Komšije Milice Todorović razvezale jezik i otkrile kako se pevačice ponaša u rodnom gradu

Komentari (0)

Loading