SEVERINA OTELA SESTRI ROĐENU ĆERKU?! Isplivale mračne porodične tajne, pevačica okrenula sestričinu protiv majke, pa zapretila: Zadaviću te
Foto: Printscreen/instagram

Da je Severina Vučković spremna na sve, dugo nam je poznato, ali da je spremna da rođenoj sestri Marijani Vučković Popović navodno preotme ćerku Miju Popović, to ni u najluđem snu niko ne bi pomislio.

Naime, kako Republika saznaje, pevačica je baš to uradila, preotela je rođenoj sestri ćerku. Okrenula je protiv majke, koja se za nju borila i školovala je da radi u struci, a ne da bude Severinin potrčko.

SEVERINA OTELA SESTRI ROĐENU ĆERKU?! Isplivale mračne porodične tajne, pevačica okrenula sestričinu protiv majke, pa zapretila: Zadaviću te

Printscreen

 

- Severina Miju drži pod svoje. Okrenula ju je protiv Marijane toliko da majka i ćerka jedva imaju neki kontakt, ako ga uopšte još i imaju. Marijani to teško pada budući da živi za ćerku, koja joj je okrenula leđa zbog Severine. Marijani je veoma zasmetalo to što je ćerka nije zvala na krštenje unučeta. Naravno, u tome ima udela Severina, koja priča sestričini šta da radi i ubeđuje je da živi život, kao i ona - priča dobro upućen izvor i dodaje da se pevačica usudila da u jednoj od prepiski čak i zapreti sestri da će je udaviti:

Nakon ovoga pozvana je Severinina sestra Marijana Vučković Popović da bi se od nje saznalo šta se dešava s njenom ćerkom, kao i šta planira da preduzme da bi vratila Miju.

- Nikada mi nisu bili jasni ljudi koji guraju nos tamo gde mu nije mesto, sve je to laž. Mislim da ovo nije tema kojom neko treba da se bavi. Razumem šta me pitate, ali ne želim da bilo ko gura nos u te stvari. Smatram da danas ima mnogo važnijih tema za razgovor i tema o kojima treba da se piše. Ne želim da komentarišem moj odnos sa sestrom - rekla je Marijana za pomenuti portal.

SEVERINA OTELA SESTRI ROĐENU ĆERKU?! Isplivale mračne porodične tajne, pevačica okrenula sestričinu protiv majke, pa zapretila: Zadaviću te

Printscreen

 

- Severina nema ni malo srama ni stida kada je dozvolila da ovako nešto uradi rođenoj sestri. Međutim, kako pevačica voli sve da drži pod kontrolom, a Marijana joj se protivila zbog ćerke, Severina je navodno u jednoj od prepiski napisala sestri: "Zadaviću te golim rukama". Zamislite koliko je spremna daleko da ide kada sestri tako nešto napiše - navodi izvor, a prenosi pomenuti portal.

Kako se dalje saznaje, Marijani navodno najviše smeta to što joj ćerka radi kao Severinin potrčko, a ona ju je školovala i trudila da se je izvede na pravi put, totalno drugačiji nego što je Severinin:

- Ono što Marijanu, kao Mijinu majku, veoma boli, jeste činjenica da je Mia završila fakultet, da je školovana i pametna osoba, ali ne radi u struci, već radi kao Severinin potrčko. Žena to ne može više da gleda kako joj se ćerka uništava, a za to vreme Severina je ubeđuje da je to najbolji život i da je ona deo šoubiza. Ona na sve načine pokušava ćerku da prizove pameti, ali Severina ju je uhvatila u svoje kandže i napunila joj glavu glupostima toliko da ova više i ne razmišlja - završava izvor.

OTIŠAO IZ SRBIJE, TAKSIRAO U BEČU Legendarni voditelj je prošao kroz golgotu, dane provodio na pijaci, a sada se vraća da vodi rijaliti i osvoji male ekrane

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading