ŽESTOKA TUČA U GRANDU Pevačice se potukle, sevale pesnice i šamari, sve je snimljeno (VIDEO) 07:55 Vip 0
OBRT U SLUČAJU ŠVALERACIJE U BEOGRADSKOM HOTELU Muž pretukao ženinog kolegu, EVO ZBOG ČEGA 14:24 Hronika 0
MUŽ I SVEKRVA UHAPŠENI U SOPOTU Osumnjičeni da su pretukli snaju (17) i pretili joj smrću, policija radi na slučaju 15:20 >> 15:21 Hronika 0
MLADIĆ (30) NOŽEM NASRNUO NA DRUGOG (35), POVREDIO I ČOVEKA KOJI JE HTEO DA IH RAZDVOJI! Krvava drama u Prijepolju 13:14 Hronika 0
"PSOVAO MI JE DECU I KRENUO NA MENE" Menadžer koji se navodno potukao sa Mirkovićem šokirao tvrdnjama o incidentu! 15:20 Vip 0
DEMANTUJE LAŽNE PRIČE Oglasio se još jedan svedok tuče u kojoj su učestvovali košarkaši Partizana 17:18
OVO JE ZA DUGU ROBIJU! Pogledajte kako je Karlik Džons unakazio čoveka! (UZNEMIRUJUĆE) 15:48 Hronika 2
IMA 50 KOPČI NA GLAVI Isplivali jezivi detalji o stanju momka kog je Karlik Džons udario flašom 20:46
NAKON UDARCA NEPOMIČNO LEŽI NA PODU! Jezivo nasilje u rijalitiju, hitno stigla pomoć (VIDEO) 20:45 Vip 1
KOŠARKAŠI PARTIZANA STIGLI U POLICIJU Trojica igrača moraju da daju iskaz o tuči koja je potresla Srbiju 20:24
HITNO SAOPŠTENJE PARTIZANA Crno-beli se oglasili zbog tuče u kojoj su učestvovali njihovi košarkaši u Beogradu 22:58
ISPLIVALI DETALJI Ovo je razlog masovne tuče u kojoj su učestvovali košarkaši Partizana - sve je počelo u noćnom klubu 22:44
MALOLETNICI KRVNIČKI PRETUČENI, JEDNOM NAGNJEČEN MOZAK Potraga za napadačima u toku! Drama na Čukarici 15:57 Hronika 0
NAŠ GLUMAC KRVNIČKI PRETUČEN U CENTRU BEOGRADA! Hitno prevezen u Urgentni centar, umro u najstrašnijim mukama! 14:20 Vip 0
NEZAPAMĆENA ESTRADNA TUČA Pevačice se brutalno potukle, žale samo što nisu jače udarale: "Posle jedne šamarčine bila bi u podlivima!" 20:30 Vip 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEMA VIŠE BESPARICE Rođeni u ova 4 horoskopska znaka će dobiti brdo novca, konačno i njima da krene 22:04