TUČA ZBOG PARKING MESTA Nakon rasprave potegao auto-dizalicu pa suparnika lupio po glavi 14:56 Hronika 0
HAPŠENJE U SUBOTICI Sumnja se da su palicama pretukli muškaca, kod dvojice osumnjičenih pronađeno kilo trave 14:11 Hronika 0
TUČA VETERANA Komšija nasrnuo na komšiju, pa je došlo do potezanja kišobrana kao oružja 07:26 Hronika 0
POSLE SUDARA IZBILA TUČA Vinovnici nezgode završili u bolnici, jer su saobraćajne nesporazume rešavali pesnicama 07:06 Hronika 0
KRV LIJE NA SVE STRANE, JEZIVI PRIZORI! Ovo je najmonstruoznija scena u rijalitiju ikada! 15:45 Vip 2
BRUTALNA TUČA NA VRAČARU Tvrdi da je napadnut, pa tokom odbrane napadača sa ozbiljnim povredama smestio u bolnicu 10:31 Hronika 0
VODITELJ PINKA UPAO U STRAVIČNU TUČU NA VRAČARU Opisao jezive detalje sukoba, a Mladen Mijatović se hitno oglasio: "Gutao je krv i gušio se" (VIDEO) 20:00 Vip 1
PITALI GA ZA KOGA NAVIJA, PA JE USLEDIO HAOS Policija traga za osobama koja su ispred škole pretukla tinejdžera (15) 07:20 Hronika 0
DETALJI TUČE U KOJOJ JE VUK ZAVRŠIO U KOMI Nije moga da uđe u restoran, nožem pokušao da ubedi obezbeđenje 13:48 Hronika 0
U KOMI ZBOG DRES KODA Obezbeđenje restorana pretuklo gosta jer po njima nije bio propisno odeven 10:25 Hronika 0
MASOVNA TUČA NA HUMANITARNOM TURNIRU Na teren upalo sedam maskiranih napadača, pretučen maloletnik 11:01 Hronika 0
NOVI DETELJI TUČE KOD SMEDEREVA Preveden juniorski šampion u kik-boksu, pa je saslušan 16:22 Hronika 1
POTUKLA SE ĆERKA NENADA KNEŽEVIĆA KNEZA Pevač morao lično da interveniše: "Kada sam došao kući.." 11:00 Vip 0
JUNIORSKI REPREZENTATIVAC UHAPŠEN ZBOG TUČE Šampion u kik-boksu sa još tri osobe priveden 14:53 Hronika 0
IZAZVAO UDES PA HTEO DA POBIJE LJUDE: Neverovatan snimak iz Kladuše kruži mrežama (Video) 06:00 Hronika 0
UŠLI SU U RESTORAN, PA IZVUKLI MLADIĆA Tukli su ga, pa mu stavili kesu na glavu, i zahtevali su šifru 10:50 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46