SEVERININO AGRESIVNO PONAŠANJE NIJE NOVOST Oglasio se Milan Popović i odmah udario na bivšu, otkrio da se čuo sa pevačicinom sestrom
Foto: Alo/ilustracija

Milan Popović se oglasio nakon drame u kojoj je njegovu bivšu partnerku Severinu Vučković na zagrebačkom aerodromu dočekala policija nakon prijave koju je protiv nje podnela sestra Marijana Popović.

Kralj bakra je rekao da se posle incidenta čuo sa Marijanom, s kojom je u korektnim odnosima i da je zgrožen celom situacijom.

- Ovako agresivno ponašanje Severine za mene nije novost pošto se u zadnje vreme događa vrlo često i počelo se održavati i na ponašanje deteta. Stavlja pod rizik dobrobit deteta. Smatram da bi institucije trebalo, umesto da zataškavaju kao do sada i pogoduju Severini, uzeti i još jednom pogledati sve prijave i proanalizirati sve situacije gde je Severina prijavljena i za zanemarivanje deteta i za nasilje u porodici i za generalno nasilje te da iz toga izvuku jedan objektivan stav - kaže Milan Popović za Index i dodaje:

Printscreen

 

- Zgrožen sam! Naravno da poznajem Marijanu. Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s celom porodicom Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali - dodaje Milan.

Podsetimo, Severinu Vučković u utorak posle podne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima majke.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Ovaj imućni Crnogorac je šutnuo Ivu Grgurić zbog influenserke Dunje Jovanić

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Bilja

31.08.2022 20:15

Ovakvi dogadjaju najlepse moguce predstavljaju Srbiju u svetu.