Milan, Severina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Nakon što je sud doneo odluku da starateljstvo nad detetom, prepusti ocu, hrvatska pevačica Severina Vučković, ne prestaje da iznenađuje javnost svojim postupcima i jakom borbom za naslednika.

Naime, sukob bivših partnera, Severine i njenog nekadašnjeg supruga, biznismena Milana Popovića traje godinama, a nedavno je priča dobila epilog kada je Severini oduzeto starateljstvo.

O svemu tome je za Alo! je eskluzivno govorila čuvena vidonjakinja Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće, koja je otkrila kako će se ovaj sukob završiti:

- Dete, uvek treba da je pored majke, ali i da otac ima normalnu komunikaciju sa detetom. Severina je ucenjivala Milana, pa je čoveku pukao film. Uživala je kada je nalazio bogate sponzore za koncerte, a on je od nje i napravio, ono što je danas. Poznatija je po kućnom videu nego po pesmama. Ona je mislila da će tako lako uzeti pare od Milana i “operutati ga kao seljanka pile” ali se tu prevarila. Naći će se neki kompromis između njih, ali u ovoj godini nećemo imati kompletno rešenje - izjavila je Vesna.

Podsetimo, hrvatska pop zvezda Severina Vučković ponovo se našla na sudu!

Naime, sada je u pitanju učiteljica, koja je tužila Vučkovićeva zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine, a od nje traži preko miliona dinara odštete.

Severina se nije pojavila na prethodna dva ročišta, pa je tužba ponovo bila pokrenuta.

Pevačica je na sud došla oko 9 časova, a ročište je trajalo više od dva sata.

- Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika - rekla je Severina za "24sata" nakon završenog ročišta.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading