Severinin stan u Splitu
Foto: Alo/Printscreen

Od kada je kao bomba odjeknula vest da je Severini Vučković ponovo oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom, javnost u regionu ne miruje. 

Ovim povodom oglasio se čak i predsednik Hrvatske, a mnogi poznati sa estrade u regionu pružili su pevačici podršlu.

Naime, većina smatra da je detetu mesto pored majke, a evo kako je svojevremeno Severinina majka Ana Vučković govorila o bivšem zetu.

Ona se prvi i jedini put oglasila kada je Severina imala problem sa rođenom sestrom sa kojom je takođe završila na sudu.

- Poštovani, ja sama mama Severine. Pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate koje on samo zato što je bio s mojom ćerkom, niko za njega nije ni čuo pre toga. On objašnjava što se desilo u mojoj kući. Sram da ga bude. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju ćerku, majku svog deteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njenom okruženju - objasnila je Ana tada i dodala:

- Pročitali ste da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da uzme pravo da govori u moje ime o tome što sam ja rekla i šta nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, poslednji puta kad sam videla tog čoveka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni odzdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami".

- Nikada u životu nisam davala izjave do pre neki dan. Nisam u tome vešta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije povredila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi puta da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu ćerku. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno ju prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bežeći od majke došla u Zagreb da živi kod tetke - rekla je tada Ana, prenosi Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading