Maca o svom životu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

U poslednjem izdanju svoje autorske emisije, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je glumca i TV lice Dragana Marinkovića Macu.

Maca se dotakao mnogih tema, a posebno je opleo po Severini i Milanu Popoviću:

– Prvo su me pitali za Severinu, pa sam opleo, ne znam da li su to pustili.. pitaju me: “Ona nije dobila dete” – Koga boli k****? A da ovaj njen, kako se zove, Milan Popović, a mali im se zove Saša Popović, sad je Saša Popović kod tate… a njega ne bi niko pitao, kao ko ga j***, podrazumeva se… a što se to podrazumeva? Ja znam milion danas ljudi koji su tate i koji imaju problem sa luđakinjama koje ne daju da viđaju decu, maltretiraju, ispiraju im mozak i tako dalje… – rekao je Maca, pa dodao:

– Prva i osnovna stvar, ako si imalo civilizovan čovek nećeš dozvoliti da tvoje dete hoda po sudovima, to je moje mišljenje. To dete je nastalo iz ljubavi, iz jedne pijane lude noći, ko mu j*** mater, to je proizvod ljubavi. Vodio si ljubav, pa jel si jahao nisi jahao, nazovi to kako god hoćeš, zašto moraš završiti na sudu i to jadno dete maltretirati? Bezobrazluk za oboje, znači treba im oboma uzeti dete – rekao je Maca u emisiji kod Dušice.

 

Osim Severine, on se dotakao i Desingerice i Pljugice, te istakao da to niti gleda, niti sluša.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading