Severina
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Odluka Vrhovnog suda zakomplikovala je život deteta. Tokom ovih meseci bilo je vraćanja unazad, a Severina će nastaviti da se bori, kaže advokatica Biloš

Vrhovni sud je poništio odluku Županije i vratio im je na ponovno odlučivanje. Županijski sud je ponovo odlučio i doneo istu odluku. Odlučili su da vještačenje nije potrebno i potvrdili svoju prvu odluku, objašnjava Jasminka Biloš .

Severinina advokatica kaže da je rešenje o starateljstvu identično onom iz 2021. godine. 

- Nismo mogli da se žalimo na presudu Vrhovnog suda jer je presuda bila pravosnažna. Županijski sud je očigledno ponovo održao sednicu veća i doneo istu odluku kao i prvi put - dodaje ona.

Uostalom, kaže da je odluka Vrhovnog suda samo donela komplikacije porodici.

- Odluka Vrhovnog suda zakomplikovala je život detetu. Za ovih meseci došlo je do preokreta, a Severina će nastaviti da se bori - kaže advokat.

Nakon što je Vrhovni sud ocu Milanu Popoviću vratio starateljstvo nad sinom , dvadesetak dana kasnije došlo je do preokreta.

Kako saznaju hrvatski mediji, Županijski sud u Splitu je 6. februara ponovio svoju prethodnu pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka Severina Vučković  dvanaestogodišnjeg dečaka dužni da "roditeljsku brigu obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno". 

To sada znači da će pevačica sa sinom provesti dve nedelje, a potom na dve nedelje otići kod oca. 

24sata.hr

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading