TOPALKOVA ĆERKA SE HVALI LUKSUZOM Helena krije muža od očiju javnosti, a sad dobila roleks i skupoceni parfem
Foto: Printscreen/instagram

Ćeka folkera Milana Topalovića Topalka Helena Topalović je prošle godine stala na ludi kamen, a čini se da joj je sve potaman.

Ako je sudeći po fotografijama koje objavljuje na mrežama, deluje da joj brak i tek kako prija i da zajedno sa svojim izbranikom uživa u luksuzu.

Printscreen

 

Iako svog supruga ne eksponira u javnosti, ne libi se da svoje provokativne fotografije i snimke redovno postavlja, ali ne hvali se samo svojojm lepotom već i materijalnim stvarima.

Naime, ona je na svom Instagram profilu pokazala kako je od zaove dobila skupoceni parfem, ali na sledećem storiju otkrila je statusni simbol u vidu sata marke Rolex koji krasi njenu ruku uz opis kako je srećna.

Printscreen

 

Kako pišu domaći mediji, njen suprug je biznismen koji poseduje zgradu u Dubaiju, a od kada su zajedno često borave na luksuznim destinacijama odakle Topalkova ćerka redovno izveštava svoje fanove kako se provodi.

Podsetimo, Helenu je tadašnji momak na spektakulran način verio u Španiji, nakon čeka gu se venčali u Beogradu, a kako je Topalko tom prilikom istakao, on je zetom zadovoljan sve dok je njegova mezimica srećna.

Idealan zet je onaj sa kojim je Helena srećna i uspešna, a u njen izbor ne sumnjam - istakao je za Grand Online.

Printscreen

 

NJENE ODEVNE KOMBINACIJE SAN SU SVAKE ŽENE Ovaj modni komad Sofije Milošević vredi preko 14.000 evra (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading