Helena Topalović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Helena Topalović, ćerka folk pevača Milana Topalovića, poznatijeg kao Topalko, uživa u ulozi majke, a od kako je u njen život stigla mala Dominika, mlada mama se trudi da maksimalno bude uz svoju ćerku.

Majka i ćerka nedavno su otputovale u Sidnej u posetu svom suprugu biznismenu Draganu Aleksiću, za kojeg se šuška da u Dubajiu poseduje zgradu od čak 20 spratova.

Helena je na svom Instagram nalogu postavila biz fotografija i video snimaka, kako provodi vreme sa svojom ćerkom Dominikom, a jedna je posebno privukla pažnju i raznežila gotovo sve njene pratioce.

Helena

Helena Topalović, printscreen Instagram

 

Reč je o fotografiji sa jedne plaže, na kojoj se vide nožice male Dominike samo i njeno ime ispisano u pesku, tu se izdvojila još jedna lepa fotografija, a reč je o zajedničkoj garderobi koju je okačila Helena, mama i ćerka imaće isti kupaći kostim.

Helena

Helena Topalović, printscreen Instagram

 

Podsetimo, ovaj trend se širi uveliko među mnogim poznatim ličnostima, a nedavno je to uradila i Katarina Grujić kada je svojoj mezimici Katji poklonila duks sa njenim inicijalima, a isti takav je imala ona.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading