Helena
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Nakon što je Jovana Cvijanović iz čista mira u "Eliti" potkačila Helenu Topalović i njenog supruga, Toplakova ćerka joj je odmah vratila milo za drago, ali u svom stilu.

Naime, Helena se nije oglašavala za medije, jer to inače ne čini, ali je i te kako aktivna na svom Instagramu, pa se tim putem i revanširala Cvijanovićevoj.

Bez mnogo pompe i reči, Helena je objavila fotografiju koja jasno govori kako stvari stoje.

Naime, ona je objavila fotografiju, baš onakvu kakvu je opisivala Jovana. Na slici se vide samo ruke njenog supruga, a uz istu stavila emotikon koji se smeje. Dakle, jasno je Jovani stavila do znanja da je ne dotiču ovakve priče.

Podsetimo, Jovana je Heleni javno spočitala da se udala samo zbog luksuznog života:

- Mediji ga znaju kao Dragan, ali nije Dragan nego Dragomir zvani Plovak... Ima tu zanimljivih priča, tek smo počeli. Nikakav Dragan nije u pitanju, već Dragomir. Helena nam je s njim u braku, ali nikada nije objavila njegovu glavu pošto je visok 140 cm i ima jedno 90 kilograma. Samo mu je objavila ruku da se vidi "rolex" i "cartier"... Fizički izgled je ne radi, ali gold kartica je radi - rekla je Jovana i dodala:

- Dragomir sa mnom u životu nije bio - dodala je, a onda se ubacila Žana Omnia s namerom da odbrani Helenu i njenog supruga:

- Ja poznajem čoveka, ima dete sa Helenom, jako lepo žive njih dvoje sa bebom - rekla je Žana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading