Helena i Topalko
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jovana Cvijanović, takmičarka rijalitija "Elite", ne prestaje iz dana u dan da šokira javnost.

Nakon što je obelodanila da je navodno imala afere, između ostalih, i sa Peđom Medenicom, te sa Darkom Lazićem, a pominjala je i nekoliko sportista, na red je došao i suprug Helene Topalović.

Naime, javnost je upoznata sa tim da se Helena, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, bogato udala.

Takođe, zna se i da Helena dugo nije pokazala, makar ne javno, svog supruga jer, kako je sama istakla, on ne voli medije i da se eksponira. Međutim, Jovana o tome ima drugačije objašnjenje.

- Mediji ga znaju kao Dragan, ali nije Dragan nego Dragomir zvani Plovak... Ima tu zanimljivih priča, tek smo počeli. Nikakav Dragan nije u pitanju, već Dragomir. Helena nam je s njim u braku, ali nikada nije objavila njegovu glavu pošto je visok 140 cm i ima jedno 90 kilograma. Samo mu je objavila ruku da se vidi "rolex" i "cartier"... Fizički izgled je ne radi, ali gold kartica je radi - rekla je Helena i dodala:

- Dragomir sa mnom u životu nije bio - dodala je, a onda se ubacila Žana Omnia s namerom da odbrani Helenu i njenog supruga:

- Ja poznajem čoveka, ima dete sa Helenom, jako lepo žive njih dvoje sa bebom - rekla je Žana, a onda je Jovana udarila rafalno:

- Ako ja progovorim o tebi i sve što znam o Dragomiru i tebi, neće ti biti dobro - zaključila je Jovana, a da li će dalje iznositi svoje priče kojima je navodno svedočila, ostaje da vidimo. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goga

26.01.2024 18:06

Nadam se da se lepa Helena neće bazirati na priče kojekakvih glupih seljančica željnih slave i medijske pažnje, Helena dušo, uživaj ti sa svojom porodicom.