Helena Topalović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/helena_topalovic

Jovana Cvijanović, takmičarka rijalitija "Elite", ne prestaje iz dana u dan da šokira javnost. Ona je potkačila čak i supruga Helene Topalović, kao i nju, iako, kako je rekla, s njim nije imala nikada ništa.

Naime, ona je istakla da je Helena sa suprugom samo zbog, citiramo, luksuza u kom živi, međutim, sudeći po objavama, istina je da Topalkova ćerka uživa u luksuzu, ali i u ljubavi kojoj je suprug obasipa.

Tome u prilog ide i video koji je Helena objavila tokom praznika gde se vidi sva raskoš njenog doma. Osim toga na njenom Instagram nalogu se mogu videti i druge fotografije iz luksuznog doma gde je sve podređeno njenoj mezimici Dominiki.

Inače, Helena ima veliki broj pratilaca na Instagramu i uspešno se bavi marketingom i reklamiranjem. Dakle, ona i sama privređuje i zarađuje, o čemu je govorio i njen otac Topalko, inače poznati pevač.

- Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading