MIA I BOJAN U LUDOM PROVODU! Estradni par se posle venčanja tek zabavlja (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić i nakon 10 godina ljubavi ostavljaju utisak da su zaljubljeni kao prvog dana.

Iako su savršeni roditelji svojim naslednicama, Mia i Boki uživaju poput dva tinejdžera. Nakon gala venačanja, krštenja ćerke i medenog meseca, došlo je vreme za ludovanje i žurke na moru te je pevačica podelila fotke sa pena partija.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pročitajte još: Da li prepoznajete LEGENDARNU pevačicu sa fotografije? Region je OBOŽAVA, kraljica je SEVDAHA, a u SEDMOJ deceniji izgleda lepo i negovano

- Sa odmora se vratiti umorni, to nam je moto ovih dana - našalila se, a njihov potez je pozdravio veliki broj pratilaca.

Za oko je kao i uvek, svima zapalo njeno zategnuto telo i bujno poprsje budući da je pozirala u izazovnom crnom kupaćem kostimu.

Koliko se trudi da izgleda savršeno svedoči i Miin trening nakon provoda, koji gotovo da nikada ne izostavlja pa se putem Instagrama pohvalila da vežbe radi i na odmoru.

Par se prema svemu sudeći, proveo i lumpovao tokom dnevne žurke, a ono što su svi primetili je što su i svoje princeze poveli sa sobom.

VIKTORIJIN ANĐEO UŽIVA U BEOGRADU Evo kako Aleksandra Ambrozio provodi vreme u našoj prestonici, paparaco uslikao se*si manekenku

Komentari (0)

Loading