Mia
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Na crnogorskom primorju borave mnoge estradne ličnosti, a među njima je i Mia Borisavljević. Pevačica je otkrila da li je u potpunosti posvećena privatnom biznisu ili ipak nađe vremena i za muzičku karijeru, koju je već postavila na zavidan nivo.

- Imam pesmu za koju me, iskreno vam kažem, još uvek sada mrzi da radim na tome, zato što ja sam navikla kada radim na nekim stvarima da se posvetim stoprocentno. Međutim, zadnje dve i po godine u moj život je ušao još jedan novi biznis, kome sam se stvarno posvetila možda i više nego muzici u zadnje vreme, jer prosto to je krenulo samo od sebe - rekla je pevačica.

Mia

Foto: Printscreen/instagram

 

Kaže da kada se bavi muzikom to voli da radi sa stopostotnom posvećenošću ili da ne radi uopšte.

- Imam baš lepih pesama koje stoje i koje čekaju svoj moment, ali jednom sam izbacila neke dve i stvano sam to uradila ono što se kaže neprofesionalno, nisam sam ih promovisala, nisam sam davala intervjuje, nisam sam se pojavljivala u emisijama. Sledeći album ću ili da radim kako treba ili neću uopšte, jer to meni stvara veliku odgovornost i nerviram se kad se tu nisam dala sasvim, kako treba - rekla je pevačica za Kurir TV.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading