Mia
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mija Borisavljević pre deset godina je objavila spot za pesmu "Kako da ne" u kojem je potpuno naga.

Mia

Foto: Printscreen/instagram

 

Čitava nacija tada je bila u šoku, a pevačica jw bila glavna tema svih domaćih medija. Ona je tada snimila kadrove u kojima "kao od majke rođena" šetala auto-putem u Makedoniji, a jednom prilikom je i otkrila kako se odlučila na tako nešto.

- To je bio drugi spot koji sam snimila, a prvi je bio sasvim normalan i niko me nije zapazio. Ja sam se tako pojavila, kao normalna žena sa jednim normalnim spotom, snimila sam album i htela sam da pevam - istakla je tada, a potom otkrila da nije bila potpuno gola:

- Ja sam nosila donji veš i preko grudi nešto što može da se bluruje u montaži. Nije ni higijenski da se baš šetam po ulici gola - kroz smeh je izjavila i dodala:

- Dejan Milićević je snimao spot i mogao je da zatvori auto-put u Skoplju, u Beogradu to nije bilo moguće. Ja sam stvarno uložila jako puno u taj prvi album i moje prvo razočarenje je bio susret sa medijima na mojoj promociji, gde sam ja to sve stvarno organizovala kako treba i mislila sam da će me pitati za autore kao što su Marina Tucaković, Braja, spotovi.. Međutim, javnost je odmah u meni videla neku provokativnu osobu.

SNIMILA SPOT POTPUNO NAGA I POSTALA POZNATA Mija Borisavljević progovorila o snimanju kadrova na kojima je

Nikola Glišić

 

- Tada sam shvatila da se traži nešto drugo. Dejan Milićević je snimio takav spot jednoj bugarskoj pevačici Iveni, kada sam ga pogledala, šokirala sam se. Okrenula sam Dejana i rekla mu da ja hoću da snimim ovakav spot, na šta mi je on odgovorio - Maco pa to samo ti možeš!

- Meni je tada jedan drug rekao: "Da li ćeš stvarno da snimiš takav spot da posle 10 godina svi pričaju kako si šetala gola auto-putem?" Na to sam ja rekla: "Ako će za 10 godina da pričaju o tome onda ću sad odmah da ga snimim" - izjavila je pevačica u emisji "Šlic" na Red TV.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading