Mia Borisavljević sa suprugom
Foto: Alo/Alo

S obzirom da je kasnio zbog treninga, suprug Mie Borisavljević, Bojan Grujić stigao je ubrzo u elitni restoran na ubrzo nakon pevačice na proslavu rođendana kod zajedničkog prijatelja, te mu se ona pridružila kako bi zajedno pozirali ispred sedme sile.

Poznato je koliko Mia i Bojan vode računa o fizičkom izgledu i zdravlju uopšte, te nije ni čudo što izgledaju savršeno i važe za jedan od najlepših parova na našoj estradi.

Pevačica je za ovu priliku odabrala svetlucavu haljinu na jedno rame sa naborima oko struka koji savršeno skrivaju svaki nedostatak, elegantan slep koji se malo vuče po zemlji, a sve je upotpunila sandalama u srebrnoj boji koje je ukombinovala satom, dok se njena jača polovina odlučila za kombinaciju koju svaki muškarac ima u svom garderoberu, bež farmerke i majicu iste boje, a tada su mu dodatno do izražaja došli mišići i tetovaža.

Mia Borisavljević sa suprugom

Alo

 

Podsećanja radi, bračnom paru je pre par dana razlupan lokal koji su otvorili u rodnom Valjevu koji je bio namenjen kao fitnes centar, a pevačica je večeras za Alo! otkrila i da je pronađen napadač, te da je slučaj preuzela policija.

- Saznala sam ko je. Policiji je prijavljeno sve i slučaj se rešava. Ljudima u mom rodnom gradu je bilo drago što otvaram lokal, ali je očigledno i nekima zasmetalo. - istakla je ona za Alo!

(Đorđe Milošević)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading