SLAVLJE U DOMU MIE BORISAVLJEVIĆ Pevačica se oglasila i otkrila o čemu je reč
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Njena mlađa ćerka proslavila je drugi rođendan, a bajka koju je pevačica priredila svojoj mezimici dugo će se prepričavati u krugu prijatelja.

-E, pa da počnemo sa slikama i snimcima od jučerašnjeg dana! Pre svega da se probudim iz čarobnog sna koji sam juče doživela! U svetu boja, radosti, ljubavi, slatkiša, prijatelja, dečurlije, proslavili smo Tein 2. rodjendan! – naglasila je Mia objavila fotografije sa dečijeg partija.

Vesela žurkja trajala je čitavog dana a deca su prosto uživala u prirodi i jednom takozvanom branč partiju priređenom po ugledu na mnoge svetske zabave ovog tipa. Bili su tu i bazen, kugla baloni i brojne druge zanimacije koje su spremno dočekale mališane.

Za zaslađenje i osveženje osim rođendanske torte bio je tu i nezaobilazan sladoled u kom su deca uživala u letnjem danu.

Privatni život pevača inače je oduvek privlačio javnost, posebno kada su u pitanu bračni parovi sa estrade te su Mia Borisavljević i Bojan Grujić nedavno odlučili da ispričaju kako izgleda njihov dan bez „filtera“.

-Prvo je razlika gde se probudimo pošto Bojan i ja dosta putujemo, ali kada smo kod kuće mnogo toga se promenilo poslednjih godinu ipo dana. Imamo sad alarm u pola sedam ili sedam ujutru, to je naša Tea mala, a dok nje nije bilo život je bio malo mirniji (smeh). Sa dva deteta je mnogo drugačije i teže- počela je da objašnjava pevačica, a potom potpuno iskreno priznala ono što mnoge zanima.

Iako Borisavljevićevu uvek viđamo u elegantnim izdanjima i potpuno skockanu, rešila je da razbije mit sređenih žena u cik zore koje sve češće viđamo na društvenim mrežama.

-Eto ćerka alarmira celu kuću, ustajemo ujutru čupavi, nervozni i nenaspavani (smeh) Piju se limunade i cede se sokovi – rekla je Mia a njen suprug je dodao:

-Mia sprema doručak, pa klasika oko dece. Odmah se ide na trening, mi smo u tenignu čim se probudimo- dodao je Bojan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading